Anmeldelse af Sinful Luxy & Sinful Dobbelt magic wand

Vi har modtaget to Magic Wand vibrator fra anerkendte Sinful, som sælger alt indenfor sexlegetøj, og derudover har de også produktion af egen produkter heriblandt Magic Wands.

I denne artikel vil vi anmelde  Sinful Luxy Magic Wand og Sinful Dobbelt Motor Magic Wand, og bl.a. komme ind på deres fordele og ulemper.

Anmeldelse af Sinful Luxy Ekstra Kraftig Magic Wand Vibrator – Sort

Vores ekspert giver denner Magic Wand 5 stjerner ud af 5 stjerner.

Sinful Luxy Magic Wand forkæler dig med intense vibrationer, som vil sende dig i orgasme himlen på rekord tid.

Vi har kåret denne Sinful Luxy Magic Wand til at være BEDST I TEST OG PRIS 2024.

Hvis det bedste kun er godt nok, er det denne Magic Wand du skal købe, den er kraftfuld, men samtidig diskret og elegant.

Derudover er den lavet af fløjlsblød silikone, som giver en rigtig god fornemmelse.

Den har et fleksibelt hoved på 5,5 cm, hvilket passer til de flestes anatomi, og hovedet er altså ikke for lille eller for stort, men en rigtig fin mellemting.

Sinful Luxy Magic wand har 3 vibrationshastigheder og hele 7 forskellige vibrationsmønstre, så der er rig mulighed for at finde en indstilling der passer lige til dine ønsker.

Denne Magic Wand er både vandtæt og uden ledning. Når den er fuldt opladt har du op til 50 minutter ren nydelse ved hånden.

Fordele

  • Vores favorit
  • Kraftfuld og elegant
  • Prisen er meget god!

Ulemper

  • Ingen ulemper

Anmeldelse af Sinful Dobbelt Motor Magic Wand – Sort

Vores ekspert giver denner Magic Wand 4.5 stjerner ud af 5 stjerner.

Med denne frække Magic Wand får du 2-i-1 produkt, da den både har et Magic Wand hoved der fokuseret op klitoris stimulation, og i den anden ende har den et kurvet dildo skaft, med vibrationer i, så du også kan forkæle dig indvendigt med denne Magic Wand.

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand er en lille og diskret Magic Wand, som er en anelse mindre end de alm. Magic Wand og vibrationerne er ikke lige så overvældende som nogle andre mere kraftige Magic Wand.

Denne flotte Magic Wand fra Sinful har hele 10 forskellige vibrationsmønstre, så der er rig mulighed for at finde et mønster der passer perfekt til dig og stemningen.

Fordele

  • 2-i-1 produkt
  • God til nybegyndere
  • Hele 10 forskellige vibrationsmønstre

Ulemper

  • Øvede vil synes at vibrationerne ikke er kraftige nok.

Hvilket magic Wand skal du vælge?

Skal du vælge Sinful Luxy Magic Wand eller Sinful Dobbelt Motor Magic Wand?

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvad du søger.

Hvis du søger en Magic Wand der er kraftig, så bør du vælge Sinful Luxy Magic Wand.

Men er du derimod nybegynder med sexlegetøj, eller er du mere til gode og diskrete vibrationer, så er Sinful Dobbelt Motor Magic Wand måske den bedste for dig. 

Uanset hvilket produkt du vælger, så er begge disse Magic Wand’s i højeste kvalitet, og priserne er meget fordelagtig i forhold til andre konkurrenter såsom LELO, LOVENSE, osv.