LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort

LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort

  4.9 baseret på 236 stemmer

Kender du det med, at al den tid og energi du lægger i at få orgasme, ender med at resultere i en frustration? Så er det på tide at prøve LELO Smart Wand vibrator sexlejetøj, der nok skal give dig den orgasme, som du fortjener.

LELO Smart Wand er ikke blot et almindeligt vibrator sexlegetøj til kvinder – det er et stykke teknologisk avanceret legetøj, der garanterer orgasmer. Med sin kraftige motor og vibrationer er LELO Smart Wand sikker på at give dig den bedste oplevelse.

Takket være dens ergonomiske design kan du bruge LELO Smart Wand helt ubesværet, og de bløde silikone materialer gør den behagelig at bruge. Med sin diskrete størrelse og elegante design er LELO Smart Wand også let at have med på farten.

Som sagt er LELO Smart Wand ikke alene kraftig – den er også intelligent. Den er nemlig udstyret med SenseTouch, som tilpasser vibrationerne alt efter, hvor meget tryk du ligger på vibratoren. På den måde kan du få præcis de vibrationer, du ønsker, uden at døje med at trykke på nogle knapper.

Kort sagt: LELO Smart Wand er det ultimative vibrator sexlegetøj til kvinder, der vil have en god gang orgasmer. Hvad venter du på?

Vibration: 8 niveauer

Vandtæt: Ja

Strøm: Batteri

Materiale: ABS, Medicinsk silikone

Vægt: 415 gram.

Batteritid: 2 timer.

Produkt specifikationer:

Vibration 8 niveauer.
Vandtæt Ja
Strøm Batteri
Batteritid 2 timer.
Materiale ABS, Medicinsk silikone
Vægt 415 gram.

FAQ

Hvordan testes LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort?

Vi tester LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort

Hvor mange vibrationersniveauer har LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort?

LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort har 8 vibrationsniveauer, så du kan tilpasse LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort til dine præferencer.

Hvor lang batteritid har LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort?

 LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort har batteritid på 2 timer.

Er LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort vandtæt?

Er LELO Smart Wand Medium Vibrator i Sort vandtæt? Ja.